A Review Of حجامت کبد چرب
A Review Of حجامت کبد چرب
Blog Article
کبد چرب بیشتر از نوع غیر الکلی است و میتواند منجر به التهاب کبد و آسیب سلولی شود. آسیب مداوم به سلولهای کبدی میتواند عملکرد کبد را مختل کند و احتمال ابتلا به سرطان کبد و بیماریهای قلبی، مشکلات کلیوی و دیابت را افزایش میدهد.
کبد از جمله اندامهایی است که قابلیت ترمیم خود بهطور طبیعی را دارد. ضمن اینکه در صورت از بین رفتن جزئی از کبد، امکان رشد دوبارهی آن وجود دارد؛ به همین دلیل افراد میتوانند بخشهایی از کبد خود را به بیماران نیازمند اهدا کنند. هر چند که در بیمارستانها و مراکز درمانی، ترجیح داده میشود که اهداکنندهی کبد، مرگ مغزی شده باشد.
عوامل مختلفی مانند چاقی، عدم تحرک، مصرف زیاد چربی و کربوهیدرات، مصرف طولانی مدت برخی داروها یا اوردوز و ابتلا به سندرم متابولیک دیابت میتوانند ریسک ابتلا به کبد چرب غیر الکلی را افزایش دهند.
مواظب باشید فریبتان ندهند! نکات مهم درباره مشاوره حقوقی
هر چند بیماری کبد چرب در مراحل اولیه بیخطر بهنظر میرسد و درمان و کنترل آن بهراحتی صورت میگیرد، اما پیشرفت این بیماری میتواند منجر به مرگ افراد شود.
برخی از اقدامات متداول که به شما در مقابله با کبد چرب کمک میکنند به شرح زیر هستند:
استفاده از مطالب اختصاصی سایت نمناک در سایر رسانه ها فقط با کسب مجوز امکان پذیر است.
بیوپسی کبد بهترین روش برای تشخیص نوع و شدت بیماری کبد است. البته از این روش زمانی استفاده میشود که روشهای دیگر پاسخ قطعی در تشخیص بیماری نداده باشند. در بیوپسی کبد، پزشک با سوزن بخشی از بافت داخل کبد را جدا میکند.
این نوع میوهها غنی از آنتی اکسیدان است و کبد را ترمیم میکند. برای دفع چربی از سلولهای کبد، از انواع توتها استفاده کنید.
سه بار در هفته، یک فنجان بروکلی بخورید تا کبدتان سالم بماند.
نوع دیگر کبد چرب مربوط به کبد چرب دوران بارداری است که میتواند با نارسایی کبدی، اختلالات کلیوی، عفونت شدید و خونریزی همراه باشد. بعضی دانشمندان عملکرد هورمونها را دلیل ابتلای به کبد چرب بارداری عنوان کردهاند.
مقالههای مرتبط پزشکی:مالاریا چیست؟بیماری پارکینسون اخبار پزشکی و سلامت
با پیشرفت این بیماری، علایم کبد چرب محسوستر شده و پررنگتر میشود.
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، کبد چرب اردک سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.